Maximum Kids

Екип

Запознайте се с нашия екип.

Преподавателите в Академията са висококвалифицирани педагози, с перфектен английски език, с допълнителни квалификации по изкуства, с тренинг и опит в англоезичното обучение, с много подход и любов към децата. Част от екипа е англоговорящ преподавател, който ежедневно присъства в часовете и обучава децата на правилно автентично произношение и английски маниери. Грижовни, педантични, дисциплинирани, те възпитават децата с необходимото внимание, етика, дисциплина и подход!

Илиана Тейбор - Преподавател-педагог. Завършила две бакалавърски степени в специалностите “Педагогика на обучението” и “Изпълнителско изкуство”. Завършила магистратура по “Артмениджмънт” с отличен успех. Професионална квалификация-преподавател. Издържан преподавателски стаж в СОУ “Димитър Матев” и детска градина “Зорница”. Понастоящем се занимава освен с обучение на деца, така и с концертна дейност в страната и чужбина като певица във “Vaya Quartet”. Педагогически опит и стаж в областта на английския език и изкуствата. Езикова практика в САЩ.
Хоби: всичко свързано с изкуството.
Любими автори: П. Куелю, А. Кристи, Н. Вапцаров.
Пламена Ковачева - Преподавател. ПУ „Паисий Хилендарски“ специалност Приложна лингвистика (английски с испански език). Издържан преподавателски стаж в езиково училище „Максимум“ и опит в преподаването на малки деца. Издържан сертификат към Кеймбридж.
Хоби: Гледане на Аниме , четене на книги и слушане на музика.
Любими автори: Кърт Вонегът, Шекспир, Дъглас Адамс и др.
Диана Миленкова - Възпитател. Завършена магистърска степен по специалност Предучилищна и Начална Училищна Педагогика и специалност Екология в ПУ “Паисий Хилендарски”. Понастоящем изучава Валдорфска педагогика към Институт Хеликон – Холандия. Опит при работа с деца в различни възрасти по проект “Зелено училище на Бунарджика”. Организатор и водещ на творчески работилници за ученици 1-6 клас по програма “Успех” и Валдорфско Лятно Училище по Занаяти 2013 и 2014 г.
Хоби: четене, йога, музика.
Любими автори: Томас Гордън, Оскар Уайлд, Рей Бредбъри.
Мирослава Куртева - Възпитател. Завършила ПУ “Паисий Хилендарски” с две образователни квалификационни степени: бакалавър “Специална педагогика” и магистър по специалността “Приложно-социална психология”. Многогодишен преподавателски и педагогически стаж и работа с деца със специални нужди. Езикова практика в САЩ.
Хоби: музика, четене.
Любими автори: Джеймс Редфийлд, Линда Гудман, Ричард Бах, Карлос Кастанеда.
Скот Смит - Преподавател от Англия. Завършил “Франклин Колидж”. Следвал биохимия в Нотингамския университет.
Хоби: туризъм, пътуване с цел изследователска работа, четене.
Любими автори: Айзък Азимов, Том Холт, Стивън Кинг, Тери Пратчет
  Томас Тейбор - Преподавател от САЩ. Учил бизнес в университета във Феърбанкс, Аляска. Неколкогодишен опит като преподавател на деца, гимназиални ученици и възрастни на всички нива на напредналост.
Хоби: Градинарство, документални филми, спорт и особено баскетбол.
Любими автори: Роалд Дал, Джек Лондон и Велмa Уоллис.